Stereot

Tuoteryhmässä 13 tuotetta

Stereot valikoimastamme löytyy 13 heti ostettavaa tuotetta.

Kuunteletko paljon musiikkia kotona? Valikoimastamme löydät perinteiset stereot sekä langattomat versiot. Jos arvostat sitä, että stereosi ei vie kaikkea tilaa huoneistossasi, valitse tällöin mikrostereosarja. Sen kompakti koko ja hyvä äänenlaatu takaavat sinulle hienon musiikkikokemuksen. Monissa mikrostereosarjoissa on myös langaton yhteys bluetoothilla. Monissa stereosarjoissamme on USB-liitäntä, johon voit liittää tarvittaessa myös kannettavan laitteesi. Jos haluat perinteisemmän stereosoittimen, joissa monesti on parempi äänenlaatu, valitse valikoimastamme Panasonicin, Sonyn, Yamahan tai Pioneerin stereosarja. 

Käytössäsi ovat kattavat verkkomaksuvaihtoehdot, lasku ja osamaksu. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen postiin tai edullisesti kotiovelle ja 90 päivän palautusoikeuden.


-31%

Panasonic SC-HC29EC Mikrosarja - Bluetooth NFC - valkoinen

Panasonic SC-HC29EC Mikrosarja ...
Bluetooth NFC - valkoinen

129,00
189,00
Panasonic SC-HC29EG Tyylikäs pienikokoinen mikrosarja. Selkeä ja voimakas ääni, vaikka laite onkin pieni.

HC29 vastaanottaa musiikkia useista eri lähteistä. Laitteessa on CD ja radio, mutta lisäksi voit suoratoistaa ohjelmaa langattomasti Bluetooth-yhteyden kautta. NFC-tuen ansiosta laitteiden välinen yhteydenmuodostus on todella helppo tehdä. Kompaktin kokoiselle laitteelle löytyy sopiva sijoituspaikka lähes mistä tahansa.

Lue lisää


-28%

Sony CMTSBT100 stereosarja - CD - Bluetooth . NFC

Sony CMTSBT100 stereosarja
CD - Bluetooth . NFC

199,00
279,00
Sony CMT-SBT100 , Täysin varustettu äänijärjestelmä, jossa langaton suoratoisto. Suoratoista lempimusiikkiasi hifilaatuisella äänellä. 50 watin äänentoistojärjestelmä, jossa CD, FM/AM, Bluetooth®, NFC, ja USB-liitäntä.

    Heitä hyvästit johtosotkuille - Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimista, kannettavista ja muista laitteista Bluetoothin® avulla.
    Nauti huippulaadukkaasta Bluetooth®-suoratoistosta - AAC- ja apt-X codecs -tuki parantaa äänenlaatua Bluetooth®-vakioäänentoistoon verrattuna.
    One touch -yhteys NFC-tekniikalla - Kun kosketat NFC-älypuhelimella tai tablet-laitteella äänentoistojärjestelmää, suosikkikappaleesi soivat täyteläisesti ja kirkkaasti.
    Tunne bassoäänet bassokorostuksen ansiosta - Bassokorostustoiminto parantaa äänen täyteläisyyttä ja runsautta klassisesta funkista dubsteppiin.
    Näyttää yhtä hienolta kuin kuulostaa - Siisti ja tyylikäs muotoilu sopii mihin tahansa huoneeseen.
    Anna CD-levyillesi uusi elämä - Sisäänrakennettu CD-soitin tukee CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Lisäksi satunnaistoisto, jatkuva toisto ja ohjelmointitoiminnot.
    Ota kaikki irti MP3-soittimestasi - Kytke digitaalinen musiikkisoitin äänen tuloliitäntään (kaapeli ei sisälly hintaan) ja nauti MP3-musiikin hifilaatuisesta äänestä.

Lue lisää

Lataa...Katso tarjouslehti
Tarjoukset voimassa 31.5.2015 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Näitä katsoit viimeksi


Hyviä syitä ostaa